Archief

BBQ voor vrijwilligers

Casella zou niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers. Gelukkig hebben we er heel veel! En om hen te bedanken voor al hun werk in het afgelopen jaar (en ook omdat het gewoon héél gezellig is) hebben we weer onze jaarlijkse barbecue georganiseerd.

Tuindag

Casella staat er weer fleurig bij, dankzij een grote groep vrijwilligers tijdens de Tuindag!
Lees meer »

Intrede Milou en Nadia

De Augustinessen van Sint Monica zijn twee zusters rijker! Milou en Nadia zijn op 11 mei 2019 ingetreden tijdens een feestelijke viering. Lees meer »

Wat jongeren naar Casella trekt

Steeds meer jongeren weten Casella te vinden voor een stilte, gebed en ontmoeting. In dit interview van journalist Hannah Grout vertelt Mariella hoe dat komt. En wat de zusters motiveert om een open huisje langs de weg te zijn. Lees meer »

Pelgrimsweekend

Vrijdag van ons klooster in Utrecht naar de rust van Casella en zondagmiddag weer terug. Een weekend van lopen, aankomen, landen, verdiepen en aandacht voor ieders weg.
Lees meer »

Augustinessen bestaan 85 jaar!

Op dinsdag 19 maart waren alle zusters van de Augustinessen bij het 85e verjaardagsfeest! Zo lang zijn er al Zusters Augustinessen van Sint-Monica. Heel bijzonder om het met zo’n mooie groep te kunnen vieren en zo het verleden en de toekomst samen te laten leven.