Praktische informatie

Al onze gasten nemen dagelijks deel aan minimaal één van onze drie vieringen. Aansluitend op de ochtend- en avondviering is er altijd iemand van Casella beschikbaar om, voor wie dat wil, na te praten en vragen te beantwoorden. Als gast kun je zelf koken of mee eten met de maaltijden uit de kloosterkeuken.

Tarieven          ( Alle tarieven zijn inclusief BTW)

Normaal tarief*

Voor iedereen is het linnenpakket verplicht van € 6,50

Normaal tarief *

€ 44,00 per etmaal inclusief maaltijden

€ 36.00 per etmaal exclusief maaltijden

Studenten tarief of laag inkomen*

€ 24,00 inclusief maaltijden

€ 18.50 exclusief maaltijden

*Heb je een laag inkomen? Dan ben je dus welkom voor het studenten tarief. Ben je (deeltijd)student met een normaal inkomen? Dan vragen we het normale tarief te betalen. Dit zijn minimum prijzen. Natuurlijk is iedere toegift welkom.

Betalingsregels

Wat over groepen staat genoteerd is tot nader te bepalen datum niet van toepasing.

Voor groepen die minder dan veertien dagen voor de afgesproken datum annuleren is een annuleringsregeling van toepassing. Je betaalt dan 25 procent administratiekosten.
– De verblijfskosten moeten minimaal zeven dagen voor aanvang van je verblijf betaald zijn.
– Last minute boekingen worden altijd meteen betaald.
– Uitgangspunt voor groepen bij het gebruik van het gastenverblijf is, dat de deelnemers niet méér aan de groepsleiding betalen dan wat Casella per deelnemer berekent voor het verblijf. Dus we verhuren de ruimtes niet!

Betaling

Je kunt je betaling overmaken naar rekeningnummer: NL50 TRIO 0254 7135 72 t.n.v. CasellaOntmoetingStilte Hilversum

Aankomst

Je kunt op drie momenten arriveren:

– Tussen 09:00 en 11:00 uur ( behalve op maandag vanaf 15.00 uur!)
– Tussen 15:00 en 17:00 uur
– Tussen 18:30 en 20:30 uur

Graag niet arriveren tussen 19:00 en 19:30 uur in verband met de viering.

In de weekenden zijn er vaak groepen. Voor individuele gasten is het belangrijk om te weten dat je vanaf maandagmiddag 15:00 uur terecht kunt tot vrijdagmorgen 10:00 uur. Zijn er geen groepen dan hanteren we rond het weekend flexibele tijden.

Slapen

In verband met de hygiëne is een linnen-pakket verplicht. Je kunt dus geen eigen beddengoed of handdoeken meebrengen. Je betaalt € 6,50 voor het linnenpakket boven op de verblijfskosten.

Eten

Groepen en individuen kiezen ervoor om zelf te koken of om mee te eten uit de kloosterkeuken. In de keuken staat een koffieautomaat waar je vrij gebruik van kan maken, evenals koffiemelk, thee en suiker.
Voor wie zelf kookt, is de keuken goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Je hoeft alleen zelf het eten en ingrediënten mee te nemen. Ook die voor je broodmaaltijden. Als je kiest voor deze optie, zijn er geen etenswaren in de keuken aanwezig op enkele basiskruiden na.

Diëten

Als je vegetariër bent of een eenvoudige allergie hebt, meldt dat dan even bij je reservering. Voor alle andere diëten of complexe allergieën (bijv. gluten, melk) kan Casella helaas geen zorg dragen. Je kunt dan het beste je eigen maaltijd verzorgen in de gastenkeuken.