Praktische informatie

Tarieven 2016

Normaal tarief*
€ 35,00 per etmaal, inclusief maaltijden
€ 25,00 per etmaal, exclusief maaltijden

Studententarief
€ 20,00 per etmaal, inclusief maaltijden
€ 13,75  per etmaal, exclusief maaltijden

* Heb je een laag inkomen? Dan ben je welkom voor het studententarief. Ben je een (deeltijd)student met een goed inkomen? Dan vragen we je om het normale tarief te betalen. Dit zijn minimumprijzen. Natuurlijk is iedere toegift welkom.

Betalingsregels

  • Voor groepen die minder dan veertien dagen voor de afgesproken datum annuleren is een annuleringsregeling van toepassing. Je betaalt dan 25 procent administratiekosten.
  • De verblijfskosten moeten minimaal zeven dagen voor aanvang van je verblijf betaald zijn.
  • Last minute boekingen worden altijd meteen betaald.
  • Uitgangspunt voor groepen bij het gebruik van de Boerderij is, dat de deelnemers niet méér aan de groepsleiding betalen dan wat de Stichting Casella per deelnemer berekent voor het verblijf.

 

Bank:
Triodos Bank

Casella per deelnemer berekent voor het verblijft. 
CasellaOntmoetingStilte Hilversum
IBAN nummer: NL50TRIO02547135 72

Aankomen
Je kunt op drie momenten arriveren:
– tussen 09.00 en 11.00 uur
– tussen 15.00 en 17.00 uur
– tussen 18.30 en 20.30 uur

Svp niet arriveren tussen 19.00 en 19.30 ivm de viering.

Slapen
Je vindt op iedere kamer een fleece dekentje, een dekbed en een kussen. Je kunt ervoor kiezen om je eigen linnengoed mee te nemen, denk dan aan een laken om op te liggen, een hoeslaken voor om het dekbed, een sloop en handdoeken. Wil je graag een opgemaakt bed, dan betaal je € 5,00 voor ons linnenpakket. Hierbij zijn ook handdoeken inbegrepen.

Eten
Groepen en individuen kiezen ervoor om zelf te koken, of om mee te eten uit de kloosterkeuken. Voor wie zelf kookt, is er een goed uitgeruste keuken, waarin alles aanwezig is wat je nodig hebt bij het koken. Je neemt alle ingrediënten zelf mee, ook die voor je broodmaaltijden. Er zijn geen etenswaren aanwezig in de keuken, alleen enkele basiskruiden. Ook staat er een koffieautomaat waar je vrij gebruik van kunt maken. Of je nu zelf kookt of niet, je laat de keuken schoon en leeg achter.

Diëten
Als je vegetariër bent, meld dat dan even bij je reservering. Voor alle andere diëten kan Casella geen zorg dragen. Je kunt dan het beste je eigen maaltijden verzorgen in de gastenkeuken.

Workshops
Workshops kosten € 5,00 per deelnemer, met een minimale deelname van vier personen.

 

uitzicht op het stiltehuisje
gebedsruimte