Ondersteun ons - Vrijwilligers

Wat een heerlijke plek, wat een fijne vieringen en wat een betrokkenheid en warmte van de zusters! Het is lastig om te zeggen wat ik het mooiste vond.
~ gast van Casella

We ontvangen wekelijks veel jonge mensen die komen voor onze vieringen, een aantal dagen in ons gastenverblijf of voor een van onze activiteiten, stilte en ontmoeting. Om dit mogelijk te maken zijn onze vrijwilligers onmisbaar, want op zo’n groot terrein is altijd wel wat te doen!

Tuinieren

Heb je groene vingers en hou je van werken in de buitenlucht? De tuinen op het terrein van Casella vragen heel wat onderhoud. We hebben ook een moestuin waarin altijd wel werk te doen is. Je kunt een verblijf als gast ook combineren met dagelijks een paar uur in de (moes)tuin werken.

Schoonmaken

Ben je een ‘opgeruimd’ type? We kunnen altijd mensen gebruiken die willen helpen om kamers en verblijfsruimtes schoon en gastvrij te houden. Geen enkele kamer is af zonder een bloemetje en een kaartje. Zo geef je je werk meteen een persoonlijk tintje.

Eten koken

Is koken jouw hobby? We genieten graag van jouw kookkunsten. We zijn erg blij als je wilt helpen bij het voorbereiden van de warme middagmaaltijd in onze kloosterkeuken. Je kunt aangeven of wij de boodschappen voor je moeten doen of dat je deze zelf meebrengt. Natuurlijk schuif je daarna bij ons aan om samen te eten.

Taizé-ontmoetingen

Ben je een fan van Taizé? Wil je ons helpen om deze sfeer ook in Hilversum te creëren? In Casella hebben we regelmatig Taizé-ontmoetingen. Een enthousiast team van vrijwilligers en zusters helpt deze voor te bereiden en uit te voeren. Vrijwilligers voor deze werkgroep zijn van harte welkom.

PR

Wil jij helpen om onze plek onder een breed publiek bekend te maken? Onze PR-groep heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over Casella. We maken gebruik van Facebook en Instagram en organiseren jaarlijks speciale projecten rondom Advent en Veertigdagentijd.

Krijg je zin om je in te zetten?

Vrijwilligerswerk hoeft niet wekelijks te zijn. Ook voor een paar keer per jaar zijn we erg blij met je! Neem contact met ons op.