labyrintdag


 

World Labyrinth Day

“Walk as One at 1”

Op de eerste zaterdag in mei wordt de World Labyrinth Day gevierd, waarbij de ‘Walk as One at 1’ centraal staat. In 2017 wordt de Wereld Labyrint Dag voor de negende keer gehouden.

The Labyrinth Society

De Wereld Labyrint Dag is in het leven geroepen door The Labyrinth Society, een wereldwijde groep enthousiastelingen die hun passie voor het labyrint uitdragen. The Labyrinth Society is de drijvende kracht achter de World Wide Labyrinth Locator, een online database met gegevens van meer dan 4000 labyrinten verspreid over de hele wereld.

Als je wilt weten welke activiteiten in Nederland met het labyrint georganiseerd worden, kijk dan op de website van LabyrintWerk.

World Labyrinth Day (Wereld Labyrint Dag) &

‘Walk as One at 1’

Wereld Labyrint Dag is een dag om iedereen te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal ter wereld verschillende evenementen georganiseerd. The Labyrinth Society vraagt deelnemende labyrinthoeders de ‘Walk as One at 1’ wandeling centraal te stellen, een wandeling om 13 uur lokale tijd.

Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat met deze tijdsplanning een wereldwijde golf van labyrint wandelingen. De uitnodiging van The Labyrinth Society is dat mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met eenzelfde intentie van heling van de aarde, een grote verandering teweeg kunnen brengen.

Terug naar agenda »