Casella Kloosterkamp


Een bijzondere ervaring komend jaar: het Casella Kloosterkamp! Tijdens een lang weekend van 21 tot 24 mei (Hemelvaart) kun je met je tent kamperen in onze grote tuin. Je neemt deel aan een afwisselend programma van workshops, bijbelstudie, gesprekken met de zusters en gebedsvieringen. Daarnaast is er natuurlijk veel vrije tijd, de gelegenheid andere deelnemers te ontmoeten, te wandelen in de mooie natuur, en dat allemaal in een relaxte sfeer.

Voor de maaltijden wordt gezorgd. Als je een dieet hebt, is er de gelegenheid zelf te koken. Ter plekke verdelen we de overige taken en bouwen zo samen aan een geweldig kamp.

Laat via een e-mail naar info@casella.nl weten dat je interesse hebt en wij houden je van de ontwikkelingen op de hoogte. Alvast aanmelden mag natuurlijk ook. Of houd de agenda op deze website in de gaten voor meer informatie over het programma.

Voor degenen die liever het comfort van een kamer hebben, deze zijn ook te reserveren in het gastenverblijf. Meld er even bij dat je voor het Kloosterkamp komt.

 

 

 

Terug naar agenda »