Casella is een kloostergemeenschap gericht op stilte, gebed en gastvrijheid. Centraal staat het liefdevol samenleven in relatie met elkaar en met God. Wij bieden een open huis voor jonge mensen die op zoek zijn naar stilte en ontmoeting. Voel je welkom en kom naar onze inspirerende plaats in de Hilversumse bossen!

 

Voor jonge mensen

Klooster Casella biedt een stilteplek aan mensen tussen 18 en 35 jaar. Dit is de fase van je leven waarin zingevingsvragen naar boven komen.

Wie ben ik?
Wat doe ik met mijn leven?
Wat is de zin van het leven?
Is er een God?

Het gaat hier om de betekenis van het leven. Ruimte voor deze vragen kun je vinden in de stilte en in persoonlijke ontmoetingen. Maar die ruimte is juist als je jong bent soms moeilijk te vinden. Casella wil, zonder de antwoorden te weten of te willen geven, een stukje met je mee op weg gaan.

Actueel - Nieuwjaarsbijeenkomst

Het jaar 2019 begon goed door een gezellig feest met alle vrijwilligers! We deelden met elkaar een hapje en drankje, een heerlijke maaltijd en een gebedsviering. Natuurlijk werd er die avond veel gekletst en gelachen, maar is er ook veel wel en wee gedeeld.

Het is deze bijzondere groep mensen, die het met hun dragende kracht, steun en vriendschap mogelijk maakten dat 2018 vol was van mooie activiteiten, stilte en ontmoeting. Samen delen we het vertrouwen in de weg die we verder zullen gaan. Het vertrouwen in de toekomst van Casella. Het nieuwe jaar is ingeluid!

Ook vrijwilliger worden bij klooster Casella? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Archief »