Routebeschrijving

Kom je met het openbaar vervoer?

Optie 1:
Reis met de trein naar station Hilversum Sportpark en wandel daarvandaan in ruim twintig minuten naar het terrein van Casella. Je loopt vanaf het station de Soestdijkerstraatweg uit in de richting van de benzinepomp. Op de grote rotonde ga je rechtdoor. Aan je linkerzijde passeer je daarna een zorginstelling en vlak voor de bushalte (links) zie je de lange oprijlaan naar het terrein van Casella aan je linkerhand. Op het kruispunt aan het einde van de oprijlaan ligt deze mooie plek voor Stilte en Ontmoeting aan je linkerhand.

Optie 2:
Reis met de trein naar station Hilversum of Hilversum Sportpark en neem buslijn 59 richting Zeist of buslijn 70 richting Amersfoort. De naam van de uitstaphalte is bijzonder: Stad Gods. De halte ligt bij de oprijlaan van Casella.

Kom je met de auto?

Neem op de A27 afslag 33 en rij Hilversum in. Bij de eerste stoplichten ga je rechtdoor. Je ziet aan je linkerhand een benzinestation (Shell) en nadert dan een grote rotonde, waarop je rechtsaf gaat richting Baarn. Je bent nu al op de Soestdijkerstraatweg. De oprijlaan voor Casella komt vrij snel na de zorginstelling aan je linkerhand bij het bord Stad Gods. Vlak na de oprijlaan is een bushalte. Aan het einde van de oprijlaan ga je op het kruispunt naar links.


Grotere kaart weergeven

voorkant Casella