Stad Gods

Al 82 jaar verzorgen de zusters augustinessen een tijdschrift: Stad Gods. Mensen die via het blad ‘Vrienden van de zusters’ zijn geworden geven daarvoor een minimaal bedrag en zijn zeer betrokken geraakt bij het leven en werk van de zusters.

Stad Gods is voor de zusters een manier om hun geloof en waarden van het leven te delen met vrienden en hun op die manier een hart onder de riem te steken. De vrienden, die vaak meer dan het minimumbedrag bijdragen, steunen de activiteiten van de zusters, waaronder ook Stilte en Ontmoeting – het gastenverblijf bij Casella.

In de loop van de afgelopen jaren is de uitstraling van het blad vaak veranderd. Nu Casella de laatste jaren een groot netwerk heeft opgebouwd onder hoofdzakelijk jonge mensen, werd het tijd weer met andere ogen te kijken naar blad. Er is een grotendeels nieuwe redactie gekomen met ook drie jonge mensen die meerdere keren te gast zijn geweest bij Casella. De vormgeving is toevertrouwd aan Roelant Meijer van Tegenwind grafisch ontwerp. Hij is ook vormgever van al ons andere publiciteitsmateriaal. Hoofd- en eindredactie zijn in handen van Maria van Mierlo Communicatie. Zij adviseert ons bij onze communicatie naar de buitenwereld.
Voor een kijkje in de rest van hun werk:
www.tegenwind.eu
www.mariavanmierlo.nl

De 83e jaargang is wervelend van start gegaan en we zijn zeer trots op het resultaat. Hier twee links naar artikelen uit Stad Gods. Als je het hele blad wil lezen, meld je dan vandaag nog aan en klik hier.

Lees uit  stad-gods_no_1_:  ‘Uw huis is ons huis’.
Zuster Yvonne Peyresaubes osa over haar vroegste stappen in de kerk

Lees uit stad-gods_no_2_: ‘In gesprek met Janneke Stegeman’
Een interview door Chris van Wieren en Evelien Plaisier

stad-gods-2

stad-gods

zonnebloem op casella